DLA PRASY: Kontynuacja dynamicznej ekspansji na swiecie

IGE+XAO: Kontynuacja dynamicznej ekspansji na świecie

W ciągu dziewięciu pierwszych miesięcy roku fiskalnego 2007/2008, IGE+XAO osiągnęło obrót 15,895,048 Euro, co oznacza wzrost o 6.1% w porównaniu z obrotami osiągniętymi w roku 2006/2007.
IGE+XAO ciągle kontynuuje pracę ukierunkowaną na ekspansję na rynkach międzynarodowych. Podpisana została umowa partnerska z firmą Orcan w Indiach, specjalizującą się w dostarczaniu rozwiązań do automatyzacji fabryk. W tym samym czasie, grupa rozszerzyła zakres serwisu poprzez wprowadzenie na rynek oferty SaaS (Software as a Service) SEE Freedom. Nowy pakiet zawiera program, szkolenie oraz umowę serwisową.
Znakomite wyniki są zgodne z planami, które zakładają osiąganie wzrostu obrotów, przy zachowaniu wysokiej rentowności.