Consolidated turnover for 3rd quarter 2016/2017 : A dynamic 3rd quarter: activity up 4.7%

Toulouse,  the IGE+XAO Group announces:

Consolidated turnover for 3rd quarter 2016/2017 (in IFRS norms)

(Period from 1st August 2016 to 30 April 2017).

A dynamic 3rd quarter: activity up 4.7%

170430 Conso Euro Comp Site 170614 def Tableau ANG

Over the 3rd quarter of 2016/2017, consolidated turnover for the IGE+XAO Group is 7,512,051 euros, up 4.7% compared to the previous financial period. Over the first 9 months, the Group had growth of 3.6% and reached 21,359,058 euros.

Commercial activity was dynamic over the period with good achievements in France as well as abroad, in particular in Northern Europe and in Asia. In parallel, IGE+XAO launched a major version of its SEE Calculation software including, among other things, an adaptation to the latest standard NFC 15-500.

From a Research and Development standpoint, the Group intensified its efforts on its most widely distributed software, SEE Electrical Expert and SEE Electrical, for which the new versions will reach the market before the end of the year.

Finally, backed with the good resistance of activity and the quality of its half-year results, IGE+XAO intends to continue its action plan, focusing on accelerating international development and maintaining strong investment in R&D and a high level of profitability.

Już prawie 31 lat grupa IGE+XAO tworzy, produkuje, sprzedaje jak również rozwija serwis w zakresie oprogramowania typu CAD, zarządzania cyklem życia produktów "Product Lifecycle Management" (PLM) oraz symulacji dedykowanej inżynierii elektrycznej. Oprogramowania te zostały stworzone w celu wspomagania projektowania oraz utrzymywania wszelkiego rodzaju instalacji elektrycznych. Ten typ oprogramowania nazywany jest „Electrical CAD/PLM/Simulation”. IGE+XAO stworzyło gamę programów typu CAD/PLM/Simulation dla automatyków i elektryków, przeznaczoną dla wszystkich sektorów przemysłu. IGE+XAO zatrudnia 390 osoby w 33 oddziałach zlokalizowanych w 22 krajach oraz szczyci się dostarczeniem ponad 88600 licencji w świecie. IGE+XAO jest standardem w swojej dziedzinie.