Sepetiniz
boş

Consolidated Accounts for the third quarter 2008/2009 (in IFRS norms) Good performance

Toulouse, June 12th 2009, the IGE+XAO Group announces: In the first nine months of 2008/2009, IGE+XAO reports a 3.5% growth in turnover, with this year’s figure of 16,447,850 Euros as compared to 15,895,542 Euros the previous year. Over the third quarter turnover reached 5,483,024 Euros, a growth of 1% (+1.5% at constant exchange rate). The good performance of the business is all the more significant as it was achieved during a period of serious deterioration in the world economic situation, with a noticeable impact on the software market.

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36