Sepetiniz
boş

IGE+XAO joins the EnterNext© PEA-PME 150 index

IGE+XAO SA (Euronext Paris - Code ISIN: FR 00000 30 827) announces that it has been chosen to be included in the EnterNext© PEA-PME 150 index which will be launched on 17 November 2014 by Euronext.

The creation of this new index, which supplements the family of Euronext indexes devoted to mid caps eligible for French PEA-PME accounts*, falls in line with EnterNext's pro-active policy to increase visibility for investors of the most liquid shares of listed SMEs and midcap companies.

IGE+XAO's presence on this list is the fruit of its performance and of the good resistance of its shares; it should contribute to the increased visibility of IGE+XAO within the financial community and in particular with national and international investors.

* Recall that IGE+XAO SA, in a press release dated 31 March 2014, announced the eligibility of its shares in the new PEA-PME* system according to the conditions set down in implementing decree** 2014-283 of 4 March 2014.

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36