Sepetiniz
boş

The IGE+XAO Group honoured by Investir – Le Journal des Finances

The IGE+XAO Group was honoured by the French weekly Investir/Le Journal des Finances in its "French Review of mid-caps on the Paris Stock Exchange".

Investir – Le Journal des Finances selected the best performing companies among 43 listed mid-caps for which its recommends to buy shares and that have their head office outside Paris. From this selection, IGE+XAO tied for 2nd place for its performance in terms of profitability with an operating margin* of 22% for 2014/2015. This 2nd place also takes the quality of the financial statements, the balance sheet and the Management team into account.

According to Alain Di Crescenzo, Chairman and CEO of IGE+XAO, "this good ranking confirms the Group’s business model quality combining steady growth and high profitability, R&D significant investments and international strong presence”.

* Operating revenues / turnover

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36