Sepetiniz
boş

Turnover for first quarter of 2010/2011 (in IFRS norms)Good business trend

Toulouse, December 15th 2010.

After a difficult period in 2009/2010, marked by significant business slowdowns in the fields of electrical equipment and Computer Aided Design (CAD) software, IGE+XAO is posting growth for its first quarter 2010/2011. Its consolidated revenues thus amount to €4,895,522, up 3.4% in comparison with the previous year.

Concerning product launches, the 2010/2011 financial year is promising to be particularly intense, with the marketing of major new versions of the IGE+XAO Group’s leading software – SEE Electrical Expert and SEE Electrical. These new products will supplement the Group’s offers: SaaS (Software as a Service), Building and Electrical PLM (product lifecycle management).
On the commercial level, in 2011 IGE+XAO will be opening new sales offices in North Africa. The Group is also planning to boost its presence in China by setting up offices in Chongqing and Guangzhou (Canton).

On the strength of its solid financial situation, the Group intends to push ahead with its development plan over the financial year, in the aim of growing its business as well as its earnings.

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36