Sepetiniz
boş

Turnover for the financial year of 2002/2003

Having recorded strong growth in 2001/2002, IGE+XAO followed this progress over the 2002/2003 fiscal year with an increase in turnover of 4.5% (+6% at a constant exchange rate). In the international market, the main target of the Group, IGE+XAO has posted growth of 14% (+19% at a constant exchange rate ). In France, where IGE+XAO holds more than 60% of the market, the business is up to the level of last year. Over the fourth quarter, the turnover of the Group increased by 5.5% with a noticeable growth abroad of 16% .

During the fiscal year, growth is in the upper end of The Group's forecasts, which anticipated an increase in turnover of between 2% and 4%, taking into account the economic climate and excluding any additional acquisitions.
Furthermore and in line with the management of the Group, the Board of Directors will propose a dividend distribution at the next Annual General Meeting.

news_photo1

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36