Sepetiniz
boş

Turnover for the first quarter of 2005/2006

The IGE+XAO Group's consolidated turnover increased by 2% during the first quarter of 2005/2006. However, this increase should be evaluated in light of the exceptional performance posted during the same period a year ago, where as in the first quarter of 2004/2005 turnover increased by 20% versus an average of 10% over the entire financial year. Therefore, after adjusting for the average growth rate over 2004/2005, the first quarter 2005/2006 turnover increase would rise to 11%.

On the technical and sales and marketing side, the 2005/2006 financial year will be particularly eventful with both the launch of new products and the creation of two new branches, one in Dallas-Fort Worth (USA) and the other in Nanjing (China).

From a financial standpoint, the IGE+XAO Group's goal is to continue its market strategy aimed at growing in both turnover and profitability, with a net margin that should be in the region of around 9% of turnover.

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36