Sepetiniz
boş

Turnover in the 3nd Quarter 2005/2006

Turnover in the third quarter up 8%.

Toulouse, June 14th 2006 – The IGE+XAO Group announces that:

In the third quarter of 2005/2006, IGE/XAO reports growth in its business with a turnover of € 4,879,852 representing an 8% increase over 2004/2005. For the first nine months of fiscal 2005/2006, turnover rose to € 14,328,183, an increase of 6.5% compared to 2004/2005.

In its business plan, the third quarter has been particularly dynamic with strong activity in the international market and in the negotiation of strategic partnerships which should be announced before July 31st.2006. At the same time, IGE+XAO Group has been honoured by the award of two prizes « Les Septuor 2006 » and « La Transparence financière », in recognition respectively of its international business and the quality of the financial communications coming from the company.

Finally, the Board of Directors of the Group confirms its growth forecast regarding both the business and the profitability which achieved 8.5% of turnover in 2004/2005.

news_photo1

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36