Sepetiniz
boş

Turnover in the 4th Quarter 2005/2006

Turnover in the fourth quarter up 9,2%

Toulouse, September 15th 2006 – The IGE+XAO Group announces that:

In the fourth quarter of 2005/2006, IGE+XAO achieved a significant percentage increase in its turnover which reached € 5,370,222 representing growth of 9.2% when compared with fiscal 2004/2005. For the year, our business has grown by 7.2% to reach € 19,698,405. Accordingly, the Group confirms its growth forecast announced at the start of the fiscal year.

Other than the increase in turnover, fiscal 2005/2006 has been particularly dynamic with notably the signature of a contract with Schneider Electric enabling the joint development and marketing of a software solution to the building industry, the takeover of the Swiss distributor Hibatec GmbH., the creation of a marketing subsidiary in the United States and the opening of a representative office in China.
Finally, in line with Group forecasts, this extremely satisfactory increase in business will result in a high level of profit.

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36