Sepetiniz
boş

2011/2012 dönemi için konsolide ciro (IFRS, Uluslar aras1 Finansal Raporlama standartlar1) normunda.

Toulouse, 14 Eylül 2012, the IGE+XAO Grup duyuruları
4.ncü çeyrekteki faaliyetlerde büyüme ivmesi: +%7,1

IGE+XAO, 2011/2012 döneminde 4 ncü çeyrekte gerçekleşen faaliyetlerden kaynaklı %7,1’lik bir artışa tekabül eden, bir yıl önceki 5,722,431 avroya kıyasla 6,131,260 avroluk ciro tutarındaki artıştan memnundur. Üç aylık faaliyet özellikle Kuzey Avrupa ve Asya’daki güçlü dinamizmden kaynaklanmıştır. Bu süreç içinde Grup, belirli pazarlardaki büyüme dinamiklerinde olduğu gibi kendisine ait en mükemmel ürünlerin - SEE Electrical and SEE Electrical Expert - piyasaya arz edilmesinden kaynaklanan olumlu etkilerin sonucunda 23,385,942 avroya ulaşan %4.8’lik bir ciro artışına sahip olmuştur.

Kendi sonuçları ve güvenilir esaslarına dayalı olarak grup Amerika ve Asya kıtalarında kendi varlığını pekiştirmek suretiyle gelişimini uluslar arası platformda sürdürmeyi amaçlamaktadır. Buna paralel olarak, Electrical PLM (Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi) çalışmaları havacılık, uzay ve nakliyat alanlarında talepleri karşılayacak şekilde arttırılacaktır. Grubun “Çalışma Planına” göre bu faaliyetler yüksek bir karlılık düzeyinde gerçekleşecektir.

Mali açıdan bakıldığında, IGE+XAO özellikle %25’den daha yüksek bir işlevsel karlılıkla ve yüksek düzeyde bir karlılığı sürdürmek suretiyle çalışma faaliyetlerinde gelişmeyi amaçlayarak kendi hedeflerini gerçekleştirmesine imkan tanıyan bir nakit akışıyla birlikte 31 Ocak 2012’de güvenilir bir yapıya sahip olmuştur.

news_photo2

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36