2012/2013 konsolide cirosu (IFRS normlar1nda). Ba_ar1l1 bir y1l

Toulouse, 12 Eylül 2013, IGE+XAO Grup duyurusu:
2012/2013 yılının 4. Çeyreği boyunca IGE + XAO, cirosunun % 5,2 oranında, , 6 450 901 euro’ya ulaşan büyüme rakamı önceki çeyreğin bir devamı niteliğindedir. Böylece, dönem boyunca, gurup faaliyetlerinde 24,568,160 euro’ya ulaşarak %  5.1  tutarında büyüme rakamı elde etti. Ekonomik koşulların zor olduğu bir ortamda, elde edilen iyi yönde büyüme oranları, yaygın olarak dağıtımı yapılan ürünlerin yeni sürümlerinin  - See Electrical ve See Electrical Expert - başarılı lansmanının sonucudur. Kuzey Avrupa ve Asya ülkelerinin satışlarının iyi bir ivme ile devam etmesi de bu büyümeye katkı sağlamaktadır.
IGE + XAO faaliyetleri özellikle, SaaS türü yeni bir satış yönteminin başlatılması (Freedom Next), 2014 yılı başında pazara sunulacak yeni yazılım sürümlerinin geliştirilmesi, Türkiye'de bir şube oluşturulması ile yıl boyunca  yoğun bir şekilde geçti.
Grup sağlam temelleri ile yüksek karlılık seviyesini korurken, iki temel amacı doğrultusunda gelişimini sürdürme hedefindedir: ticari keşifler ve yenilik, sonra sırasıyla, Meksika'da bir şube oluşturulması ve dönem boyunca cironun % 25’I oranında bir miktarla  araştırma ve geliştirme faaliyetlerine devam etmektir.

Download PDF Electrical CAD