Sepetiniz
boş

2012/2013 konsolide cirosu (IFRS normlar1nda). Ba_ar1l1 bir y1l

Toulouse, 12 Eylül 2013, IGE+XAO Grup duyurusu:
2012/2013 yılının 4. Çeyreği boyunca IGE + XAO, cirosunun % 5,2 oranında, , 6 450 901 euro’ya ulaşan büyüme rakamı önceki çeyreğin bir devamı niteliğindedir. Böylece, dönem boyunca, gurup faaliyetlerinde 24,568,160 euro’ya ulaşarak %  5.1  tutarında büyüme rakamı elde etti. Ekonomik koşulların zor olduğu bir ortamda, elde edilen iyi yönde büyüme oranları, yaygın olarak dağıtımı yapılan ürünlerin yeni sürümlerinin  - See Electrical ve See Electrical Expert - başarılı lansmanının sonucudur. Kuzey Avrupa ve Asya ülkelerinin satışlarının iyi bir ivme ile devam etmesi de bu büyümeye katkı sağlamaktadır.
IGE + XAO faaliyetleri özellikle, SaaS türü yeni bir satış yönteminin başlatılması (Freedom Next), 2014 yılı başında pazara sunulacak yeni yazılım sürümlerinin geliştirilmesi, Türkiye'de bir şube oluşturulması ile yıl boyunca  yoğun bir şekilde geçti.
Grup sağlam temelleri ile yüksek karlılık seviyesini korurken, iki temel amacı doğrultusunda gelişimini sürdürme hedefindedir: ticari keşifler ve yenilik, sonra sırasıyla, Meksika'da bir şube oluşturulması ve dönem boyunca cironun % 25’I oranında bir miktarla  araştırma ve geliştirme faaliyetlerine devam etmektir.

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36