IGE+XAO, Elektrik Pano tasarımına yönelik yenilikçi ürünü 3D panel Manufacturing’I anons etti

IGE+XAO tarafından geliştirilmiş ve geçen yıl anons edilmiş olan « 3D Panel Manufacturing » teknolojisiyle bu modül DIN rayları üzerindeki component yerleşimini, delik mastarlarının oluşturulmasını ve CNC programlamasını kolaylaştırıyor. Ayrıca çakışma kontrolü ve montaj uyumsuzluğu denetimi sağlar.

İmalat kısıtlarının henüz elektrik panosu tasarımı aşamasında otomatik olarak dikkate alınması , 3D Panel Manufacturing ayrıca tel uzunluklarını, tel yollarını ve kablo kanalı dolum oranını optimize eden gelişmiş rotalama işlevleri sunar.

Bu akıllı ve kullanımı kolay modül IGE+XAO Grup'un önde gelen paketleriyle (SEE Electrical and SEE Electrical Expert) çalıştığı gibi üçüncü parti 3D paketleriyle de bağlantı sağlar.

IGE+XAO Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO su Alain Di Crescenzo şunu ifade etti : " Bu yeni bağımsız ve üçüncü parti yazılımlara açık 3D Modül ile otomasyon mühendisleri ve pano imalatçıları herhangi bir sistemin modelleme, tasarım ve imalatı için bu işe özgü ve güçlü bir araç kullanmanın faydalarını göreceklerdir. IGE+XAO
"3D Panel Manufacturing ",elektrik profesyonellerinin ellerine 3D'nin tüm gücünü ve temel fonksiyonlarını sunmaktadır."

Download PDF Electrical CAD