Sepetiniz
boş

IGE+XAO, Elektrik Pano tasarımına yönelik yenilikçi ürünü 3D panel Manufacturing’I anons etti

IGE+XAO tarafından geliştirilmiş ve geçen yıl anons edilmiş olan « 3D Panel Manufacturing » teknolojisiyle bu modül DIN rayları üzerindeki component yerleşimini, delik mastarlarının oluşturulmasını ve CNC programlamasını kolaylaştırıyor. Ayrıca çakışma kontrolü ve montaj uyumsuzluğu denetimi sağlar.

İmalat kısıtlarının henüz elektrik panosu tasarımı aşamasında otomatik olarak dikkate alınması , 3D Panel Manufacturing ayrıca tel uzunluklarını, tel yollarını ve kablo kanalı dolum oranını optimize eden gelişmiş rotalama işlevleri sunar.

Bu akıllı ve kullanımı kolay modül IGE+XAO Grup'un önde gelen paketleriyle (SEE Electrical and SEE Electrical Expert) çalıştığı gibi üçüncü parti 3D paketleriyle de bağlantı sağlar.

IGE+XAO Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO su Alain Di Crescenzo şunu ifade etti : " Bu yeni bağımsız ve üçüncü parti yazılımlara açık 3D Modül ile otomasyon mühendisleri ve pano imalatçıları herhangi bir sistemin modelleme, tasarım ve imalatı için bu işe özgü ve güçlü bir araç kullanmanın faydalarını göreceklerdir. IGE+XAO
"3D Panel Manufacturing ",elektrik profesyonellerinin ellerine 3D'nin tüm gücünü ve temel fonksiyonlarını sunmaktadır."

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36