IGE+XAO Grup, Brezilya şubesinin kuruluşunu anons etti

IGE+XAO Grup, I.G.E.+X.A.O. DO BRASIL 'in kuruluşunu anons etti. Bu şubeden hem dağıtım hem de servis hizmeti sağlanacak.

Bu yeni firma, Sao Paulo'da havacılık, otomotiv ve yeni teknolojiler alanında çalışan Latin Amerika firmalarının bulunduğu bir Tekno-Park'I içeren São José dos Campos yakınındadır.

Grup yazılımlarının dağıtımıyla görevli olan I.G.E.+X.A.O. DO BRASIL ,halihazırda grubun Montreal ve Dallas şubelerinin olduğu Amerika kıtasında bir Elektrik PLM mükemmellik merkezi olacaktır.

Alain Di Crescenzo şunu ifade etti: "Bu yeni şube Grubun Güney Amerikadaki ilk direk şubesini ifade ediyor. Bu bölge önceden Fransa ve İspanya Şubeleri ve bayiler aracılığıyla yönetiliyordu. Brezilya, Grup açısından özellikle imalat ve ulaşım sektörlerinde önemli bir pazarı ifade ediyor. I.G.E.+X.A.O. DO BRASIL , Grubun PLM Elektrik yazılımının uygulanmasını tercih eden Embraer firmasının ihtiyaçlarındaki hızlı artışa ve yan sanayilerinin isteklerine yanıt verecektir"

Download PDF Electrical CAD