Sepetiniz
boş

IGE+XAO Grup, Brezilya şubesinin kuruluşunu anons etti

IGE+XAO Grup, I.G.E.+X.A.O. DO BRASIL 'in kuruluşunu anons etti. Bu şubeden hem dağıtım hem de servis hizmeti sağlanacak.

Bu yeni firma, Sao Paulo'da havacılık, otomotiv ve yeni teknolojiler alanında çalışan Latin Amerika firmalarının bulunduğu bir Tekno-Park'I içeren São José dos Campos yakınındadır.

Grup yazılımlarının dağıtımıyla görevli olan I.G.E.+X.A.O. DO BRASIL ,halihazırda grubun Montreal ve Dallas şubelerinin olduğu Amerika kıtasında bir Elektrik PLM mükemmellik merkezi olacaktır.

Alain Di Crescenzo şunu ifade etti: "Bu yeni şube Grubun Güney Amerikadaki ilk direk şubesini ifade ediyor. Bu bölge önceden Fransa ve İspanya Şubeleri ve bayiler aracılığıyla yönetiliyordu. Brezilya, Grup açısından özellikle imalat ve ulaşım sektörlerinde önemli bir pazarı ifade ediyor. I.G.E.+X.A.O. DO BRASIL , Grubun PLM Elektrik yazılımının uygulanmasını tercih eden Embraer firmasının ihtiyaçlarındaki hızlı artışa ve yan sanayilerinin isteklerine yanıt verecektir"

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36