Sepetiniz
boş

IGE+XAO Grup, Danimarka’daki distribütörünü satın aldı

IGE+XAO Grup , 2001 den beri %49’una sahip olduğu Danimarka’da yer alan distribütörü CaDdy Danmark A/S firmasını, %51 lik hissesini de satın alarak firmanın hepsine sahip olduğunu duyurdu. IGE+XAO ‘nun güçlü finansal yapısı sayesinde herhangi bir dış finans kaynağına ihtiyaç duyulmadan gerçekleştirildi.

IGE+XAO Danimarka,  diğer grup firmaları gibi sağlam temelleri olan ve bölgesinde 5000 kurulu lisansı, 1.2 Milyon Avro cirosu, 1.4 Milyon Avro net nakit akışı ve %25’den fazla işletme karlılığıyla bölgesinde 1 numara olan bir firmadır.

Grup bu satın almayla Avrupada, özelikle de dinamik ve yüksek potansiyelli bir Pazar olan Kuzey Avrupada pozisyonunu güçlendirmiştir. IGE+XAO , Danimarka’daki liderliğini ilerletmek , İsveç ve Norveç pazarlarına girişini hızlandırmak niyetindedir.

IGE+XAO, Meksika ofisinin ve Rusyadaki satış biriminin açılışıyla 2014 yılı boyunca uluslararası proaktif stratejisini sürdürecektir.

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36