IGE+XAO Grup, Danimarka’daki distribütörünü satın aldı

IGE+XAO Grup , 2001 den beri %49’una sahip olduğu Danimarka’da yer alan distribütörü CaDdy Danmark A/S firmasını, %51 lik hissesini de satın alarak firmanın hepsine sahip olduğunu duyurdu. IGE+XAO ‘nun güçlü finansal yapısı sayesinde herhangi bir dış finans kaynağına ihtiyaç duyulmadan gerçekleştirildi.

IGE+XAO Danimarka,  diğer grup firmaları gibi sağlam temelleri olan ve bölgesinde 5000 kurulu lisansı, 1.2 Milyon Avro cirosu, 1.4 Milyon Avro net nakit akışı ve %25’den fazla işletme karlılığıyla bölgesinde 1 numara olan bir firmadır.

Grup bu satın almayla Avrupada, özelikle de dinamik ve yüksek potansiyelli bir Pazar olan Kuzey Avrupada pozisyonunu güçlendirmiştir. IGE+XAO , Danimarka’daki liderliğini ilerletmek , İsveç ve Norveç pazarlarına girişini hızlandırmak niyetindedir.

IGE+XAO, Meksika ofisinin ve Rusyadaki satış biriminin açılışıyla 2014 yılı boyunca uluslararası proaktif stratejisini sürdürecektir.

Download PDF Electrical CAD