Sepetiniz
boş

IGE+XAO Grup ilk Android uygulamasını pazara sundu

Tulus, 3 Ekim 2013 – IGE+XAO yakın zamanda yayınlanan ilk Android uygulamasını « SEE Electrical Calculator » duyurdu.

«SEE Electrical Calculator »  voltaj düşümlerini, toprak gerilimini, kısa devre akımlarını ve ek olarak 14 ayrı hesaplamayı gereçekleştirir. Her adımda kullanıcılar bir önceki seçimlerine uygun seçeneklere yönlendirilirler. See Electrical Calculator Elektrik Mühendisliği profesyonelleri ve öğrenciler için olmazsa olmazlardan biri olacaktır. Kolay, hızlı ve kapsamlı ; o, bir akıllı telefon üzerinde hesaplamaları sizing için her yerde ve her zaman yapar. Özellikle sahada olduğunuz zamanlarda çok yararlı…

«SEE Electrical Calculator » Android 1.5 ve üzeri seviyelerle uyumludur. İngilizce ve Fransızca versiyonları mevcuttur. Bu uygulama , herkesin Cenelec R064-003 ile uyumlu profesyonel hesaplamaların keyfine varması için ÜCRETSİZDİR.

IGE+XAO Grup CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Alain Di Crescenzo “Bu uygulamanın lansmanı, IGE+XAO Grup stratejisini onaylamaktadır : tüm Elektrik CAD Pazar segmentleri, elektrik ustalarından büyük çaplı firmalara kadar…” açıklamasını yaptı.

Daha fazla bilgi almak veya uygulamayı indirmek için lütfen ..http://tinyurl.com/ckwlexs  adresini ziyaret edin.

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36