IGE+XAO Grup ilk Android uygulamasını pazara sundu

Tulus, 3 Ekim 2013 – IGE+XAO yakın zamanda yayınlanan ilk Android uygulamasını « SEE Electrical Calculator » duyurdu.

«SEE Electrical Calculator »  voltaj düşümlerini, toprak gerilimini, kısa devre akımlarını ve ek olarak 14 ayrı hesaplamayı gereçekleştirir. Her adımda kullanıcılar bir önceki seçimlerine uygun seçeneklere yönlendirilirler. See Electrical Calculator Elektrik Mühendisliği profesyonelleri ve öğrenciler için olmazsa olmazlardan biri olacaktır. Kolay, hızlı ve kapsamlı ; o, bir akıllı telefon üzerinde hesaplamaları sizing için her yerde ve her zaman yapar. Özellikle sahada olduğunuz zamanlarda çok yararlı…

«SEE Electrical Calculator » Android 1.5 ve üzeri seviyelerle uyumludur. İngilizce ve Fransızca versiyonları mevcuttur. Bu uygulama , herkesin Cenelec R064-003 ile uyumlu profesyonel hesaplamaların keyfine varması için ÜCRETSİZDİR.

IGE+XAO Grup CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Alain Di Crescenzo “Bu uygulamanın lansmanı, IGE+XAO Grup stratejisini onaylamaktadır : tüm Elektrik CAD Pazar segmentleri, elektrik ustalarından büyük çaplı firmalara kadar…” açıklamasını yaptı.

Daha fazla bilgi almak veya uygulamayı indirmek için lütfen ..http://tinyurl.com/ckwlexs  adresini ziyaret edin.

Download PDF Electrical CAD