IGE+XAO Grup iki yeni ürün paketi lansmanıyla PDM (Product Data Management) çözümlerini genişletti : “SEE Project Manager LT” ve “SEE Project Manager in the Cloud”

Hannover, Almanya, 9 Nisan 2014

Hannover Fuarı sırasında, IGE+XAO Grup iki yeni ürün paketi lansmanını anons etti : “SEE Project Manager LT” ve “SEE Project Manager in the Cloud”.

“SEE Project Manager LT” elektrik projelerine özgü bir dokümantasyon ve teknik veri yönetim yazılımıdır. Birlikte çalışmayı sağlayan bu araç, ilişkili dokümanları bir sunucuda merkezileştirme ve korurken aynı zamanda elektrik projelerinin ortak kullanımı ve ürün yaşam çevrimi yönetimini de sağlar. Hızlı uygulama, ilerleme ve yatırım geri dönüşüne gereksinim duyan ekipler için kullanımı ve uygulaması kolay bir doküman yönetim paketidir.

“SEE Project Manager in the cloud” , “Hizmet olarak Yazılım” modu LT seviyesiyle aynı fonksiyonelliği sunar. Bu yaklaşım herhangi bir internet bağlantılı terminalde projelerin ve elektriksel verinin görüntülenmesi, yönetilmesi ve paylaşılmasını mümkün kılar ve tüm bulut tabanlı hizmetlerden faydalanabilmesini sağlar.

IGE+XAO Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO su Alain Di Crescenzo : ” Bu iki yeni paket, büyüklükleri ne olursa olsun tüm müşterilerine elektrik tesisat tasarımlarından bunların bakımlarına kadar bir alanda elektrik proje ve verilerinin güçlü ve entegre yönetimini içeren rekabetçi yazılım paketleri sunmayı amaçlayan Grup stratejisiyle uyum içindedir.”

SPM-LT

DUMP-SPM-CLOUD