Sepetiniz
boş

IGE+XAO Grup iki yeni ürün paketi lansmanıyla PDM (Product Data Management) çözümlerini genişletti : “SEE Project Manager LT” ve “SEE Project Manager in the Cloud”

Hannover, Almanya, 9 Nisan 2014

Hannover Fuarı sırasında, IGE+XAO Grup iki yeni ürün paketi lansmanını anons etti : “SEE Project Manager LT” ve “SEE Project Manager in the Cloud”.

“SEE Project Manager LT” elektrik projelerine özgü bir dokümantasyon ve teknik veri yönetim yazılımıdır. Birlikte çalışmayı sağlayan bu araç, ilişkili dokümanları bir sunucuda merkezileştirme ve korurken aynı zamanda elektrik projelerinin ortak kullanımı ve ürün yaşam çevrimi yönetimini de sağlar. Hızlı uygulama, ilerleme ve yatırım geri dönüşüne gereksinim duyan ekipler için kullanımı ve uygulaması kolay bir doküman yönetim paketidir.

“SEE Project Manager in the cloud” , “Hizmet olarak Yazılım” modu LT seviyesiyle aynı fonksiyonelliği sunar. Bu yaklaşım herhangi bir internet bağlantılı terminalde projelerin ve elektriksel verinin görüntülenmesi, yönetilmesi ve paylaşılmasını mümkün kılar ve tüm bulut tabanlı hizmetlerden faydalanabilmesini sağlar.

IGE+XAO Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO su Alain Di Crescenzo : ” Bu iki yeni paket, büyüklükleri ne olursa olsun tüm müşterilerine elektrik tesisat tasarımlarından bunların bakımlarına kadar bir alanda elektrik proje ve verilerinin güçlü ve entegre yönetimini içeren rekabetçi yazılım paketleri sunmayı amaçlayan Grup stratejisiyle uyum içindedir.”

SPM-LT

DUMP-SPM-CLOUD

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36