Sepetiniz
boş

IGE+XAO, elektrik ekipman katalogları için çevrim içi portal’i SEE Web Catalogue’un lansmanını anons etti.

Hannover, Almanya, 10 Nisan 2014

IGE+XAO Grup, Hannover Fuarı sırasında, elektrik ekipmanları ve sembol kataloglarına erişimi sağlayan internet portali SEE Web Catalogue’un lansmanını anons etti.

900 firma tarafından satılan 700,000’in üzerinde malzeme referansı ve bu referanslara özgü 20000 sembolü içeren SEE Web Catalogue şu anda değişik dillerde mevcuttur: Almanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Felemenkçe, İtalyanca ve Polonyaca (Lehce).

SEE Web Catalogue, tüm Grup paketlerine entegre olarak, güçlü arama motoru ve gelişmiş filtreleme olanaklarını kapsayan birçok fonksiyonalitenin yanında performans ve kullanım kolaylığı anlamında güçlü bir ergonomi de sunar.

Yüzbinlerce malzeme referansına ek olarak, SEE Web Catalogue, firmalara istek üzerine sembol ve katalog oluşturma sunmakla kişisel hizmetlere de (SEE Part Libraries) erişim olanağı sağlar.

IGE+XAO Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO su Alain Di Crescenzo için, “SEE Web Catalogue Grup müşterilerine güçlü bir hizmet sunuyor. Hedefimiz tüm müşterilerimize, yalnızca tasarım, imalat, montaj ve bakıma odaklanmaları için baştan sona bir hizmet sağlamaktır.”

IGEXAO SEE Web Catalogue

SEE Web Catalogue

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36