Sepetiniz
boş

Güçlü büyüme

Toulouse, IGE+XAO Grup anons etti :
2015/2016 ilk çeyreği için konsolide ciro (IFRS normunda)
(1 Ağustos 2015 - 31 Ekim 2015 dönemi)

2015/2016 ilk çeyreğini bitirirken; IGE+XAO 2014/2015 aynı dönemdeki 5.996.736 Avroluk konsolide cirosuna karşılık %3.5 lik büyümeyle 6.203.669 Avro ciro gerçekleştirdi. Bu ticari aktivite, uluslararası güçlü büyümenin yanısıra Fransa pazarındaki iyi konum ile gerçekleştirildi.

Paralel olarak bu finansal dönemin başı, Moskovadaki ticari ofisin açılışı ve bir önceki finansal dönemin sonunda kurulmuş olan Brezilya ve Belçikadaki ticari şubelerin operasyona geçmesiyle işaretlendi.

Finansal duruş açısından Ekimde yayınlanmış olan 2014/2015 finansal verileri %25 lik özel operasyonel karlılığı ve %19 luk net karlılığı IGE+XAO'nun ekonomik modelinin kalitesini kanıtlıyor.

Bu kapsam içinde, Grup, yüksek karlılığını korurken iki ana sütün etrafında dönen proaktif stratejisini sürdürmeyi planlıyor: cirosunun %26 sına denk gelen bir miktarla yenilikçi Ar-Ge çalışmaları ve halihazırda 21 ülkedeki 32 lokasyonunu genişletmek.

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36