Sepetiniz
boş

IGE+XAO elektrik proje tasarımları ve bakıma yönelik yeni 3 Boyutlu ortamı “SEE 3D Electrical” ‘ın ön duyurusunu yaptı.

Hannover, Almanya, 8 Nisan 2014

Hannover Fuarı sırasında, IGE+XAO Grup elektrik proje tasarımları ve bakıma yönelik yeni 3 Boyutlu ortamı “SEE 3D Electrical” ‘ın ön duyurusunu yaptı.

“SEE 3D Electrical”, özellikle SEE Electrical Expert Panel (Pano tasarımı), Synoptic (Kablo sinoptiği) ve aynı zamanda SEE Electrical Cabinet Layout (Pano tasarımı) gibi Grubun farklı yazılım çözümleriyle entegre olacaktır.

“SEE Electrical 3D” entegrasyon ortamı, IGE+XAO müşterilerine eksiksiz, güçlü, akıllı ve iş odaklı bir ortam sağlayacaktır.

Grup hali hazırda 2014’ün sonunda “3D Panel” paketinin ticari lansmanını planlamaktadır. Çakışmaları veya montaj uyumsuzluklarını önlerken, otomatik komponent ray yerleşimi, delme planı çıkarımı, CNC yönetimiyle imalat kısıtlarının daha tasarım aşamasında otomatik olarak dikkate alınmasını sağlayacaktır. “3D Panel”  ayrıca tel uzunlukları, tel yolları ve aynı zamanda kablo kanalı dolma oranını optimize etmek için gelişmiş rotalama fonksiyonlarını da içerecektir.

Modelleme ve güçlü 3D fonksiyonlarına ek ve bağımsız olarak, “SEE Electrical 3D” ortam entegrasyonu, 3. Parti paketlerle geniş iletişim olanaklarını sağlayacaktır.

IGE+XAO Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO su Alain Di Crescenzo için, “The “SEE Electrical 3D” teknolojisi, bağımsız, yüksek performanslı, kolay kullanımlı, açık ve gereksinimlerine özel ortama ihtiyaç duyduklarından mühendislik şirketlerinin, pano imalatçılarının aynı zamanda elektrik tesisatçılarının gereksinimlerini tamamen karşılayacaktır.”

3Dcabinet

IGE+XAO hakkında:

30 yıldan uzun bir süredir IGE+XAO Grubu, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşamçevrimi Yönetimi (PLM) alanlarında tasarım yapan, üreten, satan ve bakımını üstlenen bir yazılım yayınlayıcısı olmuştur. Bu yazılımlar herhangi bir projenin elektriksel bölümünün tasarlanması ve bakımının sürdürülmesinde üreticilere yardım amaçlı tasarlanmıştır. Bu tipteki CAD/PLM/Simülasyon yazılımları Elektrik CAD/PLM/Simülasyon olarak bilinir. IGE+XAO tüm üreticiler için hem bağımsız bir bilgisayarda hem de şirket ağında çalışabilen biz dizi Elektrik CAD yazılımı geliştirmiştir. IGE+XAO Grubu, tüm dünyada 32 farklı konumda ve 21 ülkede yerleşik 390 çalışana ve 86.000 lisansa sahiptir. IGE+XAO kendi alanında bir referans’ tır. Daha fazla bilgi için www.ige-xao.com sitesini ziyaret edin.

IGE+XAO Contacts:
Analysts/ Investors: Alain Di Crescenzo (Chairman of the Group): +33 (0)5 62 74 36 36
IGE+XAO Group, 16 boulevard Deodat de Severac - CS 90 312 - 31 773 COLOMIERS CEDEX
Phone: +33 (0)5 62 74 36 36 - Fax : +33 (0)5 62 74 36 37
Site Web: www.ige-xao.com
Listed on Euronext Paris- NYSE Euronext - Indice CAC Mid & Small® - ISIN FR 0000030827

Press Contact:
Christian Colin : +33 (0) 5 62 74 36 36